Λειτουργία δικτυακού τόπου

Καλωσορίσατε στον δικτυακό τόπο του 3ου ΓΕΛ Κηφισίας.
Με την ευκαιρία του επανασχεδιασμού του ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων θα ήθελαν να ευχηθούν σε όλα τα μέλη της Σχολικής Κοινότητας Καλές Γιορτές και ο καινούργιος χρόνος να τους φέρει Υγεία και Χαρά.
Ο δικτυακός τόπος βρίσκεται υπό ανακατασκευή.  Τα μέλη της Σχολικής Κοινότητας μπορούν να εγγραφούν για να υποβάλλουν σχόλια, ερωτήσεις και παρατηρήσεις, αλλά και να συμβάλλουν στον εμπλουτισμό του περιεχομένου.

Ψηφιακή Τάξη

Ψηφιακή Τάξη

Ψηφιακή Τάξη

Οι δυνατότητες της πρόσβασης στο υλικό ενός μαθήματος,  η παρακολούθηση της προόδου της διδασκόμενης ύλης και των παραδόσεων εργασιών, η  διατύπωση αποριών χωρίς χωροχρονικούς περιορισμούς και αυτοματοποιημένες διαδικασίες (αυτο) αξιολόγησηςείναι μερικά από τα ζητούμενα του Ψηφιακού Σχολείου. Επιπλέον, η εισαγωγή του μαθήματος της Ερευνητικής Εργασίας που απαιτεί τον προγραμματισμό και την διεξαγωγή ομαδοκεντρικών δραστηριοτήτων με χρήση ΤΠΕ είναι μερικά από τα ζητήματα που μαθητές και καθηγητές μπορούν να αντιμετωπίσουν χρησιμοποιώντας το Διαδίκτυο και συστήματα διαχείρισης μαθησιακού περιεχομένου ( Learning Content Management Systems).
Συνέχεια

Εργαστήριο Πληροφορικής Linux/LTSP

EdubuntuΤο Σχολικό Εργαστήριο το σχολικό έτος 2012-13 λειτουργεί χρησιμοποιώντας την ολοκληρωμένη λύση για εγκατάσταση σχολικών εργαστηρίων με βάση την έκδοση 12.04 (Precise) της διανομής  Ubuntu του λειτουργικού συστήματος GNU/Linux.
Συνέχεια