Κλειστά θα παραμείνουν αύριο Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019 τα σχολεία του Δήμου Κηφισιάς

Την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019 θα παραμείνουν κλειστές όλες οι Σχολικές Μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κηφισιάς καθώς και οι Παιδικοί Σταθμοί για λόγους προληπτικούς και ασφάλειας, λόγω του προβλεπόμενου παγετού.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ Θ.ΘΩΜΑΚΟΣ

http://www.kifissia.gr/el/blog/κλειστά-θα-παραμείνουν-αύριο-τετάρτη-9-ιανουαρίου-2019-τα-σχολεία-του-δήμου-κηφισιάς

ΚΛΕΙΣΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Κηφισιάς , την Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019 θα παραμείνουν κλειστές όλες οι Σχολικές Μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου, καθώς και οι Παιδικοί Σταθμοί, για λόγους προληπτικούς και ασφάλειας και ενόψει τουλάχιστον παγετού .
Στους εργαζόμενους γονείς που επιθυμούν , ο Δήμος Κηφισιάς θα χορηγήσει
σχετικές βεβαιώσεις.

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Οι μαθητές του 3ου Λυκείου Κηφισιάς σας περιμένουμε την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου στο σχολείο μας για να γιορτάσουμε μαζί τα Χριστούγεννα!!!

Στο εορταστικό μας «παζάρι» θα βρείτε πάγκους με δώρα, γλυκά, γούρια, ζεστές κρέπες και άλλα πολλά που ετοιμάζουμε με αγάπη. Άαα, θα παίξουμε και ΜΟΥΣΙΚΗ !!!

Θα υπάρξει λαχειοφόρος αγορά με ταξίδι για 2 στη Σαντορίνη, βιβλία και άλλα δώρα!!!

Παρακαλούμε τους γονείς να προσφέρουν δώρα για την κλήρωση, όπως: βιβλία, γλυκά ή ό,τι άλλο τους…περισσεύει!

Σας περιμένουμε!

Η επιτυχία της εκδήλωσης βασίζεται στη συμμετοχή ΟΛΩΝ !

Σας ευχαριστούμε!

ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 14:00 … μέχρι ΑΡΓΑ!

  • Το 15ΜΕΛΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ
  • Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ

Κλειστά όλα τα σχολεία της Αττικής αύριο λόγω έντονων καιρικών φαινομένων

Λόγω των ιδιαίτερα έντονων και επικίνδυνων καιρικών φαινομένων και της επαγόμενης δυσκολίας λειτουργίας των σχολείων και μετακίνησης των μαθητών, με απόφαση της Περιφερειάρχη, Ρένας Δούρου αύριο, Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου θα παραμείνουν κλειστά όλα τα σχολεία Α’Βάθμιας και Β’Βάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφέρειας Αττικής.

Εκπρόθεσμες ηλεκτρονικές αιτήσεις εγγραφής μαθητών

Σε συνέχεια της με αρ. πρωτ. 141992/Δ2/3-9-2018 εγκυκλίου, επισημαίνεται ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα e-εγγραφές θα είναι σε λειτουργία από την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 12.00 έως την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 24.00 προκειμένου να υποβληθούν εκπρόθεσμες ηλεκτρονικές αιτήσεις εγγραφής-δηλώσεις προτίμησης για ΓΕ.Λ. από τους γονείς-κηδεμόνες των ανήλικων μαθητών/τριών ή τους/τις ίδιους/ίδιες εφόσον είναι ενήλικοι/ες, σύμφωνα με την αρ. 10645/ΓΔ4/22-1-2018 ΥΑ (Β΄ 120). Οι παραπάνω ηλεκτρονικές αιτήσεις εγγραφής – δηλώσεις προτίμησης υποβάλλονται για τμήματα που ήδη λειτουργούν.

Η έγκριση των εκπρόθεσμων εγγραφών πραγματοποιείται από τον/την αρμόδιο/α Διευθυντή/ντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Κατά συνέπεια, οι ενδιαφερόμενοι/ες θα πρέπει να εκτυπώσουν την ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής – δήλωση προτίμησής τους και να την καταθέσουν μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά έως την 21η Σεπτεμβρίου στον Διευθυντή του σχολείου προκειμένου ο τελευταίος να τα αποστείλει στην οικεία Δ.Δ.Ε.

Έναρξη σχολικού έτους 2018-19

Την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου στις 9:00 θα τελεστεί ο Αγιασμός για την έναρξη του νέου σχολικού έτους και θα ακολουθήσει η διανομή των σχολικών βιβλίων.
Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων εύχονται σε όλα τα μέλη της σχολικής κοινότητας μια επιτυχημένη σχολική χρονιά, με υγεία και πρόοδο.