Επιλογή προσφοράς για την εκδρομή της Β Λυκείου στον Βόλο (29-31/3/2023)

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πραγματοποίηση της εκδρομής της Β΄ Λυκείου στον Βόλο (29-31/3/2023) το σχολείο κατόπιν προκήρυξης που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα της ΔΔΕ Β” Αθήνας έλαβε τις εξής προσφορές:

HAPPY DAYS

IQ HOLIDAYS

MANESSIS

OUR TRAVEL

TRAVEL BUG

Επιλέγη η προσφορά HAPPY DAYS με διαμονή στο XENIA PORTARIA 4*.

Ιδιωτικό Συμφωνητικό

 

Επιλογή προσφοράς για την πενθήμερη εκδρομή της Γ Λυκείου στα Χανιά (4-8/12/2022)

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πραγματοποίηση της  πενθήμερης εκδρομής της Γ΄ Λυκείου στα Χανιά (4-8/12/2022) το σχολείο κατόπιν προκήρυξης που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα της ΔΔΕ Β” Αθήνας έλαβε τις εξής προσφορές:

Happy Days

Our Travel

Travel Project

PVS

Δωδώνη

Επιλέγη η προσφορά HAPPY DAYS με διαμονή στο Porto Platanias. Ιδιωτικό Συμφωνητικό

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ Β ΛΥΚΕΙΟΥ ΣΤΟ ΒΟΛΟ

 

ΒΟΛΟΣ – ΠΗΛΙΟ

3 ΗΜΕΡΕΣ

23-25/2/20

1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ-ΒΟΛΟΣ

Συγκέντρωση νωρίς το πρωί στο σχολείο και αναχώρηση για την πόλη του Βόλου με ενδιάμεσες στάσεις. Επίσκεψη στον ιστορικό χώρο των Θερμοπυλών όπου βρίσκεται το άγαλμα του Λεωνίδα και το κενοτάφιο των πεσόντων.Στη συνέχεια θα κάνουμε μία στάση στα Καμένα Βούρλα ,από τα πιο κοσμοπολίτικα τουριστικά θέρετρα της Ελλάδας και ίσως το πιο γνωστό μέρος Επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο ¨Αθανασάκειο¨ που ιδρύθηκε το 1909 και διαθέτει εκθέματα από την Προϊστορική, Νεολιθική και την Βυζαντινή περίοδο .Στη συνέχεια Επίσκεψη στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου, η πρώτη εκκλησία που δημιούργησε ο αρχιτέκτονας Αριστοτέλης Ζάχος στο Βόλο. Οι αγιογραφίες του ναού είναι του Αγήνορα Αστεριάδη, ενώ, στο προαύλιο του Ναού διατηρείται το παλιό καμπαναριό, έργο του Ιταλού γλύπτη Previsan το 1884.Μεσημέρι ελεύθερο στο Βόλο για φαγητό και βόλτα στην παραλία . Στη συνέχεια άφιξη στο ξενοδοχείο μας στο Βόλο. Τακτοποίηση στα δωμάτια στο VALISRESORT 5* ..Δείπνο και προαιρετική ομαδική βραδινή ψυχαγωγία στο Βόλο. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: ΧΩΡΙΑ ΠΗΛΙΟΥ
Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και ξεκινάμε να γνωρίσουμε το θρυλικό βουνό των Κενταύρων και να θαυμάσουμε την ομορφιά του τοπίου. Τα πρώτα χωριά που συναντάμε είναι η
Πορταριά, ένα πανέμορφο θέρετρο με πετρόκτιστα καλντερίμια και η Μακρυνίτσα, το ¨μπαλκόνι του Πηλίου¨, ένα χωριό κτισμένο στην πλαγιά του βουνού, με πανέμορφη θέα στον Παγασητικό. Χρόνος ελεύθερος για βόλτα και για να δοκιμάσουμε τοπικές λιχουδιές. Συνεχίζουμε για το χιονοδρομικό κέντρο στα Χάνια. Γεύμα το μεσημέρι σε τοπική ταβέρνα και το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο.Δείπνο και το βράδυ προαιρετική ομαδική διασκέδαση. Διανυκτέρευση. 

3η ΗΜΕΡΑ: ΒΟΛΟΣ – ΜΗΛΙΕΣ – ΕΨΑ

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και θα επισκεφθούμε το εργοστάσιο παραγωγής χυμών και αναψυκτικών ΕΨΑ . Στην συνέχεια αναχωρούμε για τις Μηλιές, έναν οικισμό αξεπέραστο σε φυσική ομορφιά που διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στην ιστορία της Μαγνησίας και του Ελληνικού Έθνους γενικότερα. Αναχώρηση για την πόλη του Βόλου , όπου θα έχουμε χρόνο προαιρετικά για γεύμα και καφέ . Επιστροφή με ενδιάμεσες στάσεις στην Αθήνα και στο χώρο του σχολείου αργά το απόγευμα.

Το πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες των υπευθύνων της εκδρομής.

 

Επιλογή προσφοράς για την εκδρομή της Β΄ Λυκείου στον Βόλο

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πραγματοποίηση της εκπαιδευτικής εκδρομής της B΄Λυκείου στον Βόλο από 20/2/2020 μέχρι 23/02/2020, το Σχολείο, κατόπιν προκήρυξης που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της ΔΔΕ Β΄Αθήνας έλαβε τις εξής προσφορές:

Happy_Days

Our_Travel

Travel_Bug

Επελέγη η προσφορά του Happy Days

Επιλογή προσφοράς για την εκδρομή στα πλαίσια του MUN στην Ρώμη

Στα πλαίσια της προκήρυξης ενδιαφέροντος για την πραγματοποίηση εκδρομής στην Ρώμη στα πλαίσια του προγράμματος MUN, στο διάστημα 8 -13/3/2020, το Σχολείο έλαβε τις εξής προσφορές:
At Holidays
IQ Holidays
Mazi
Zorpidis

Επελέγη η προσφορά του At Holidays.

Επιλογή προσφοράς για την πενθήμερη εκδρομή της Γ΄Λυκείου στα Χανιά

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πραγματοποίηση της εκπαιδευτικής εκδρομής της Γ΄Λυκείου στα Χανιά από 4/12/2019 μέχρι 10/12/2019, το Σχολείο, κατόπιν προκήρυξης που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της ΔΔΕ Β΄Αθήνας έλαβε τις εξής προσφορές:

Connection

HappyDays

SmileAcadimos

TravelBug

Vlassopoulos

Επελέγη η προσφορά του Happy Days.

Επιλογή προσφοράς για την εκδρομή της Β΄ Λυκείου στα Ιωάννινα

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πραγματοποίηση της εκπαιδευτικής εκδρομής της Β΄ Λυκείου στα Ιωάννινα από 11/4/2019 μέχρι 13/4/2019, το Σχολείο κατόπιν προκήρυξης που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της ΔΔΕ Β΄Αθήνας έλαβε τις εξής προσφορές:
At_Holidays
Vlassopoulos
Spalas_Travel_Services
Smile_Acadimos
Our_Travel
Happy_Days

Επελέγη η προσφορά του Happy Days.

Επιλογή προσφοράς για εκπαιδευτική επίσκεψη στην Χάγη στα πλαίσια του THIMUN

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πραγματοποίηση της εκπαιδευτικής επίσκεψης στην Χάγη από  27/01 ως  02/02/2019 ( ΔΙΕΘΝΕΣ ΜΟΝΤΕΛΟ ΗΝ. ΕΘΝΩΝ ΧΑΓΗΣ-THIMUN) το σχολείο κατόπιν προκήρυξης που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της ΔΔΕ Β΄Αθήνας έλαβε τις εξής προσφορές
HappyDays
SmileAcadimos
Επιλέγη η προσφορά του Smile Acadimos
Ιδιωτικό Συμφωνητικό

Επιλογή προσφοράς για την πενθήμερη εκδρομή της Γ΄ Λυκείου στα Χανιά (12-18/12/2018)

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πραγματοποίηση της  πενθήμερης εκδρομή της Γ΄ Λυκείου στα Χανιά (12-18/12/2018) το σχολείο κατόπιν προκήρυξης που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της ΔΔΕ Β΄Αθήνας έλαβε τις εξής προσφορές
HappyDays
TravelBug
SmileAcadimos
IQHolidays
Zorpidis

Επιλέγη η προσφορά HappyDays
Ιδιωτικό Συμφωνητικό