Επιτυχία στις Πανελλαδικές εξετάσεις

Με την έκδοση των τελικών αποτελεσμάτων των πανελλαδικών εξετάσεων, η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου συγχαίρουμε θερμά τους μαθητές μας για τις εξαιρετικές επιδόσεις τους! Όπως κάθε χρόνο, το σχολείο μας σημείωσε ιδιαίτερα επιτυχή αποτελέσματα στις πανελλαδικές εξετάσεις καθώς το 95% των μαθητών μας εισάγεται φέτος στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση! Συγχαίρουμε τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας που με το μεθοδικό παιδαγωγικό έργο τους συνετέλεσαν στην επιτυχία αυτή! Ευχόμαστε ολόψυχα στους αποφοίτους μαθητές μας καλές ακαδημαϊκές σπουδές και επιτυχία στους νέους στόχους της ζωής τους!

ΥΠΟΒΟΛΗ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ

Aπό την Παρασκευή 7-7-2023 μέχρι και την Δευτέρα 17-7-2023 και ώρα 24:00, όλοι οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλουν το μηχανογραφικό τους δελτίο στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://michanografiko.it.minedu.gov.gr

Για την υποστήριξη της υποβολής του Μ.Δ., το σχολείο μας (ανεξάρτητα από την προγραμματισμένη εφημερία κάθε Παρασκευή) θα λειτουργήσει επιπλέον την Τετάρτη 12-7-2023 και την Δευτέρα 17-7-2023.