Ενημέρωση μαθητών Β Λυκείου

Από Δευτέρα 25/5 όσοι μαθητές της Β Λυκείου δεν έχουν προσκομίσει υπεύθυνη δήλωση μη παρακολούθησης των μαθημάτων, θα πρέπει να έρχονται στο σχολείο καθημερινά βάση του ισχύοντος προγράμματος.

Ως εκ τούτου το προηγούμενο πρόγραμμα παρακολούθησης κάθε Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή και κάθε Τρίτη-Πέμπτη, καταργείται.

Ενημέρωση μαθητών Γ Λυκείου

Αφορά μόνο τους μαθητές της Γ Λυκείου που δεν έχουν προσκομίσει υπεύθυνη δήλωση που δικαιολογεί τις απουσίες τους λόγω κορωνοϊού.

Από Τρίτη 19/5 οι μαθητές της Γ Λυκείου, που δεν έχουν προσκομίσει την ανωτέρω δήλωση, θα παρακολουθούν καθημερινά τα μαθήματα βάση του ισχύοντος σχολικού προγράμματος.

ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ Α΄ & Β΄ ΛΥΚΕΙΟΥ

Από Δευτέρα 18/5 θα ισχύσει η προσέλευση των μαθητών κατά το ακόλουθο πρόγραμμα:

Α΄ Λυκείου ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΕΤΑΡΤΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Α1: ΑΓΓΕΛΙΝΑΣ-ΓΡΕΝΤΖΕΛΟΥ

Α2: ΚΑΤΡΑΝΗΣ-ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΓΛΟΥ

Α3: ΜΑΛΑΤΑΡΑΣ-ΜΠΑΡΔΑΚΗ

Α4: ΠΑΝΤΕΛΟΠΟΥΛΟΣ-ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ

Α5: ΤΑΜΠΟΥΡΑΤΖΗ-ΦΛΩΡΙΟΥ

Β΄ Λυκείου: ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΕΤΑΡΤΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Β1: ΑΝΔΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ-ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ

Β2: ΖΩΙΤΟΠΟΥΛΟΣ-ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ

Β3: ΒΑΣΣΗΣ & ΜΑΡΑΤΟΣ-ΜΠΕΣΗΣ

Β4: ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ & ΠΑΠΟΥΚΑΣ- ΡΕΝΤΑΣ

Β5: ΣΠΙΝΟΥ-ΤΣΑΠΑΤΣΑΡΗΣ

Α΄ Λυκείου: ΤΡΙΤΗ – ΠΕΜΠΤΗ

Α1: ΔΑΒΑΝΕΛΟΣ-ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ & ΜΑΝΟΥΡΑΣ

Α2: ΚΟΥΜΑΣΟΝΑΣ-ΜΑΚΡΙΔΗΣ

Α3: ΜΠΟΥΡΑΣ-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Α4:ΠΡΩΤΟΥΛΗ-ΣΤΟΪΚΑΣ & ΤΣΟΛΑΚΗ

Α5:ΦΟΥΚΑ-ΧΡΟΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Β΄ Λυκείου: ΤΡΙΤΗ – ΠΕΜΠΤΗ

Β1: ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ-ΖΑΡΚΑΔΟΥΛΑ

Β2:ΚΟΥΚΑΚΗΣ-ΜΑΓΓΑΝΑΡΗΣ

Β3:ΜΠΙΖΑ-ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Β4:ΡΗΓΑΣ-ΣΠΑΧΙΓΙΑΪ

Β5:ΤΣΙΓΩΝΙΑΣ-ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΝΟΣ

 

 

Ενημέρωση προθεσμίας υποβολής δικαιολογητικών για την συμμετοχή υποψηφίων στις προκαταρκτικές εξετάσεις (ΠΚΕ) των Σχολών Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και Δοκίμων Λιμενοφυλάκων με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Σύμφωνα με την σχετική προκήρυξη του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής η προθεσμία της ηλεκτρονικής συμπλήρωσης της Αίτησης – Υπεύθυνης Δήλωσης των υποψηφίων για τη συμμετοχή τους στις προκαταρκτικές εξετάσεις (ΠΚΕ) των Σχολών Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και Δοκίμων Λιμενοφυλάκων, θα γίνεται από  11/05/2020 ημέρα Δευτέρα έως και 24/05/2020 ημέρα Κυριακή. Η προθεσμία της ταχυδρομικής αποστολής  (με συστημένη αλληλογραφία ) της ως άνω Αίτησης – Υπεύθυνης Δήλωσης  ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ είναι  από 11/05/2020 ημέρα Δευτέρα έως και 25/05/2020 ημέρα Δευτέρα (σφραγίδα ταχυδρομείου Δημόσιου ή Ιδιωτικού).

Prokyrixi_Limeniko

Ενημέρωση προθεσμίας υποβολής δικαιολογητικών για την συμμετοχή υποψηφίων στις προκαταρκτικές εξετάσεις (ΠΚΕ) των Στρατιωτικών Σχολών

Σύμφωνα με την σχετική προκήρυξη του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας η προθεσμία της υποβολής ηλεκτρονικά Αίτησης-Δικαιολογητικών των υποψηφίων για τη συμμετοχή τους στις προκαταρκτικές εξετάσεις (ΠΚΕ) των Στρατιωτικών Σχολών θα γίνεται από την από την Τετάρτη 13 Μαΐου και ώρα 00:00 έως την Παρασκευή 29 Μαΐου 2020 και ώρα 24:00.
Prokyrixi_Strat_Sxoles

Διαδικασία επιβεβαίωσης των Αιτήσεων Δηλώσεων που υπεβλήθησαν για συμμετοχή στις πανελλαδικές εξετάσεις ΓΕΛ έτους 2020.

Οι υποψήφιοι  (ΓΕΛ και ΕΠΑΛ) για τα ΑΕΙ πρέπει να προσέλθουν στο Λύκειό τους για να επιβεβαιώσουν και να υπογράψουν την Αίτηση-Δήλωση για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις.
Η προθεσμία για τη  διαδικασία αυτή ορίστηκε από το Yπουργείο Παιδείας   από την Πέμπτη 7-5-2020 ως και την Πέμπτη 14-5-2020, ξεκινώντας με τους αποφοίτους.
Ώρες προσέλευσης για την διεκπεραίωση της σχετικής διαδικασίας: 10:00 – 12:00
Δείτε την σχετική εγκύκλιο
egkyklios_panelladikes