ΕΝΑΡΞΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Τη Δευτέρα 12/9/2021 καλούνται οι μαθητές και μαθήτριες να προσέλθουν στο σχολείο στις 09.00. Στις 9.30 θα τελεστεί ο αγιασμός  και ακολούθως θα γίνει η διανομή των βιβλίων για τα μαθήματα Γενικής Παιδείας.  Οι μαθητές δεν χρειάζεται να έχουν μαζί τους τσάντα για την μεταφορά των βιβλίων τους.

ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος των διδασκόντων του 3ου ΓΕΛ Κηφισιάς εύχονται στους μαθητές του σχολείου καλή και δημιουργική σχολική χρονιά. Επίσης, συγχαίρουν τους αποφοιτήσαντες μαθητές για τις άριστες επιδόσεις και τις πολλές επιτυχίες τους στις πανελλαδικές εξετάσεις και τους εύχονται καλή ακαδημαϊκή χρονιά.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ, ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ & ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗΣ

Από τις 24 Ιουνίου 2022 και ώρα 10:00 έως και τις 7 Ιουλίου 2022 και ώρα 23:59, όσοι/-ες επιθυμούν να εγγραφούν, να ανανεώσουν την εγγραφή τους ή να μετεγγραφούν σε οποιαδήποτε τάξη Δημόσιων Ημερήσιων και Εσπερινών ΓΕ.Λ. -ΕΠΑ.Λ. και ημερήσιων Π.ΕΠΑ.Λ., θα μπορούν να υποβάλουν «Ηλεκτρονική Αίτηση» για το σχολικό έτος 2022-2023.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται μέσω της εφαρμογής e-εγγραφές στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://e-eggrafes.minedu.gov.gr

ή μέσω της διαδικτυακής πύλης

https://www.gov.gr/ipiresies/ekpaideuse/eggraphe-se-skholeio/eggraphe-ananeose-eggraphes-se-geniko-kai-epaggelmatiko-lukeio,

συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΜΕΣΩ SMS

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΟΥΝ Ή ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΥΠΑΙΘ smsresults.minedu.gov.gr ΕΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24/6/2022 ,ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΛΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΜΕΣΩ SMS.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΩΔΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ

Παρακαλούνται όλοι οι απόφοιτοι που συμμετείχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις να προσέλθουν στο σχολείο από την Τρίτη 21 Ιουνίου μέχρι και την Πέμπτη 30 Ιουνίου για τη δημιουργία του μυστικού κωδικού εισόδου στο ηλεκτρονικό μηχανογραφικό.