Διαδικασίες για τους υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων 2013

Κατεβάστε την εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας και τα συνημμένα αρχεία που αφορούν

Α. Απόκτηση κωδικού ασφαλείας (password) από όλους τους υποψηφίους για υποβολή μηχανογραφικού δελτίου και
Β. Υπαγωγή των υποψηφίων Γενικού Λυκείου και ΕΠΑΛ στις ειδικές περιπτώσεις (πολύτεκνοι, τρίτεκνοι, κοινωνικά κριτήρια) για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση κατά το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014 ? Διαδικασία και δικαιολογητικά.
Γ. Δελτίο Εξεταζομένου πανελλαδικών εξετάσεων 2013 Γενικού Λυκείου και ΕΠΑΛ.

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ 2013
ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ 2013
ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ 2013
ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ – ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ 2013
ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΡΙΤΕΚΝΟΥ 2013
ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΑΓΩΓΗΣ ΣΕ ΕΙΔΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 2013
ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΦΟΙΤΗΤΗ 2013 

Πρόγραμμα φιλοξενίας μαθητών Helsingor Gymnasium

Αγαπητοί γονείς και μαθητές,
Όπως ίσως γνωρίζετε το σχολείο μας είναι αδερφοποιημένο με το Helsingor  Gymnasium της Δανίας. Στο δανέζικο σχολείο διδάσκονται τα Αρχαία Ελληνικά ως μάθημα επιλογής. Ο καθηγητής και η τάξη των Αρχαίων Ελληνικών, που αποτελείται από 11 μαθητές, εξέφρασαν την επιθυμία τους να επισκεφτούν το σχολείο μας για 4-5 μέρες μέσα στο φθινόπωρο (τέλος Σεπτεμβρίου – τέλος Νοεμβρίου) και να παρακολουθήσουν μαθήματα Αρχαίων Ελληνικών αλλά και ενδεχομένως μια παρουσίαση σχετική με το αντικείμενο.
Οι 11 μαθητές θα προτιμούσαν να φιλοξενηθούν από οικογένειες μαθητών.
Αν λοιπόν θα σας ενδιέφερε η συμμετοχή του παιδιού σας στην ομάδα υποδοχής αλλά και να φιλοξενήσετε κάποιον Δανό μαθητή, μπορείτε να συμπληρώσετε την σχετική υπεύθυνη δήλωση.
Ενδέχεται να ακολουθήσει επίσκεψη των μαθητών μας στην Δανία, χωρίς αυτό να είναι προαπαιτούμενο για την συμμετοχή τους στην ομάδα υποδοχής.

Κατεβάστε την σχετική υπεύθυνη δήλωση

Προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών για τη συμμετοχή υποψηφίων στις προκαταρκτικές εξετάσεις των Στρατιωτικών Σχολών ακαδημαϊκού έτους 2013-2014

Σας γνωρίζουμε ότι αναρτήθηκε στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα του ΓΕΕΘΑ: www.geetha.mil.gr   η εγκύκλιος προκήρυξης διαγωνισμού επιλογής σπουδαστών για το 1ο έτος των ΑΣΕΙ & ΑΣΣΥ ακαδημαϊκού έτους 2013-2014. Σύμφωνα με ενημέρωση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας (ΥΠΕΘΑ), η εγκύκλιος δεν θα διακινηθεί σε έντυπη μορφή, όπως γινόταν τα προηγούμενα χρόνια και επομένως οι υποψήφιοι θα πρέπει να ενημερωθούν από το διαδίκτυο σχετικά με τα δικαιολογητικά και τις ημερομηνίες υποβολής τους.
Η προθεσμία υποβολής των δικαιολογητικών λήγει στις 23 Απριλίου 2013 (σφραγίδα ταχυδρομείου).
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα των Σχολών που αναφέρονται στην προκήρυξη.

Η με αριθμ. πρωτ. Φ.337.1/42/250453/Σ.1197/02-04-2013 εγκύκλιος ΓΕΕΘΑ (ΑΔΑ ΒΕΑ16-Ξ3Μ).