ΕΝΑΡΞΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Τη Δευτέρα 13/9/2021 καλούνται οι μαθητές και μαθήτριες να προσέλθουν στο σχολείο στις 08:45. Απαραιτήτως πρέπει να προσκομίσουν είτε πιστοποιητικό εμβολιασμού είτε πιστοποιητικό πρόσφατης νόσησης είτε αποτέλεσμα self test (σύμφωνα με την περσινή διαδικασία), τα οποία χορηγούνται δωρεάν από τα φαρμακεία. Η προσκόμιση ενός από τα τρία δικαιολογητικά είναι απαραίτητος όρος για να τους επιτραπεί η είσοδος στο χώρο του σχολείου. Εννοείται ότι η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική στο σχολικό χώρο.

Θα επακολουθήσει αγιασμός (σύμφωνα με τις οδηγίες προστασίας) και η διανομή των βιβλίων για τα μαθήματα Γενικής Παιδείας.  Οι μαθητές να έχουν μαζί τους τσάντα προκειμένου να μεταφέρουν τα βιβλία τους.

Οι μαθητές της β’ και γ’ τάξης εντάσσονται κατ’ αρχάς στα αντίστοιχα τμήματα στα οποία φοιτούσαν κατά την προηγούμενη σχολική χρονιά, επομένως θα προσέλθουν απ’ ευθείας στις αίθουσες διδασκαλίας του τμήματός τους.

Οι μαθητές της α’ τάξης θα παραμείνουν στον αύλειο χώρο του σχολείου προκειμένου να γίνει η κατανομή τους σε τμήματα και μετά θα εισέλθουν στις αντίστοιχες αίθουσες διδασκαλίας.

ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Από τη Διεύθυνση του 3ου ΓΕΛ Κηφισιάς.