Ευχαριστήρια επιστολή γονέα για το 3ο Λύκειο

 

Ευχαριστήρια επιστολή γονέα για το 3ο Λύκειο

3ο λύκειο Κηφισιάς

Τις ευχαριστίες του θέλει να εκφράσει μέσα από τις στήλες της εφημερίδας μας ο Γιώργος Αμελτώνης, πατέρας μαθητή του 3ου Λυκείου Κηφισιάς, για την έγκαιρη επέμβαση του Διευθυντή του Λυκείου, Ηλία Κούτσικου, ο οποίος διέκοψε τα μαθήματα στέλνοντας τους μαθητές σπίτι τους, λόγω επιδείνωσης του καιρού.

Ο κ. Κούτσικος, ο οποίος αναλαμβάνοντας όλες του τις ευθύνες για την ασφάλεια των μαθητών και των διδασκόντων, συγκάλεσε το Συμβούλιο Διδασκόντων, όπου τους υπενθύμισε την περσινή ταλαιπωρία από το κλείσιμο της υπόγειας διάβασης της οδού Ερυμάνθου, η οποία συνδέει υπόγεια τις περιοχές της Νέας Κηφισιάς, δυτικά και ανατολικά της Εθνικής Οδού, και ζήτησε την διακοπή των μαθημάτων τις δύο, τελευταίες ώρες κάτι που έγινε. Μάλιστα ειδοποιήθηκαν όλοι οι γονείς των παιδιών οι οποίοι πήγαν με τα αυτοκίνητά τους στο Λύκειο και πήραν τα παιδιά. να μην περάσουν από την υπόγεια διάβαση αλλά να πάνε από τον κόμβο της Βαρυμπόμπης.

 

3ο ΓΕΛ Κηφισιάς

Το 3ο ΓΕΛ Κηφισιάς με το διευθυντή κ. Κούτσικο και την κα Σουλτάτη πέρυσι όταν βραβεύτηκαν στις καινοτόμες ιδέες των σχολείων

 

Όταν είχαν αποχωρήσει όλοι οι μαθητές η τροχαία προληπτικά έκλεισε την υπόγεια διάβαση, η οποία είχε πρόσκαιρο πρόβλημα με νερά τα οποία απορροφήθηκαν σχετικά γρήγορα. Μάλιστα ο Διοικητής της Τροχαίας Κηφισιάς πήρε τηλέφωνο τον διευθυντή του Λυκείου και τον ευχαρίστησε για την ενέργειά του αυτή. Από την άλλη υπήρξαν γονείς που διαμαρτυρήθηκαν γιατί τους κάλεσε εσπευσμένα να πάρουν τα παιδιά τους κάτι που όπως αποδείχτηκε εκ των υστέρων, ήταν αναγκαίο.

Να θυμίσουμε επίσης ότι στις αρχές της  εβδομάδας είχαν γίνει και ασκήσεις πυρόσβεσης στο πλαίσιο της αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών στο ίδιο Λύκειο.

Πηγή: Εφημερίδα Κηφισιά (Πατήστε εδώ για να διαβάσετε την επιστολή στην εφημερίδα)